Cauti o reteta simpla si santoasa de inghetata de ciocolata cu banane delicioasa?
Gustul este foarte bun, iar pasii de urmat pana la produsul final nu-ti iau mai mult de 10 minute.
Inghetata de ciocolata cu banane prezentata nu contine coloranti, zahar sau produse de origine animala. Astfel aceasta inghetata de ciocolata cu banane reprezinta un desert perfect de persoanele cu glicemia marita sau de copii.
Inghetata prezentata este bogata in potasiu, sodiu, fier, calciu, magneziu, cobalt, fosfor, zinc, crom, vitamine (A, B, C, D), proteine.
Ingrediente pentru 4 portii de inghetata vegana de ciocolata:
- 4 banane
- 3 linguri rase de cacao (eu am folosit cacao bio)
- sirop de agave sau orice alt indulcitor natural daca este cazul. In cazul in care bananele sunt bine coapte, nu mai este nevoie de indulcitor.
Mod de preparare inghetata vegana de ciocolata:
1. Se decojesc bananele, se taie feliute si se lasa la congelator pana ingheata (aproximativ 3-4 ore)
2. Se paseaza in blender bananele inghetate
3. Se adauga cele 3 linguri de cacao si se amesteca in blender cu banan
4. Compozitia se toarna in forme si se lasa la congelator pana ingheata
Optional, poti sa adaugi orice fel de nuca pisata pentru un gust mai intens, o textura diferita si placerea de a mesteca ceva crocant.
Va urez mult spor si pofta buna!